fbpx

Подкрепа за възрастни и самотни. КЛЮЧ Unplugged с участието на Мария Чепишева от Каритас Витания

Подкрепа за възрастни и самотни. КЛЮЧ Unplugged с участието на Мария Чепишева от Каритас Витания
юни 17, 2023
Quo Vadis/ Накъде отиваш – КЛЮЧ Unplugged с Тихомира Методиева – Тихич
август 14, 2023

На 21ви юни, бяхме отново онлайн в страниците на Форум КЛЮЧ и НПО портал заедно с Мария Чепишева, изпълнителен директор на един от клоновете на Каритас България..
Темата този път е свързана с това какво правят Каритас Витания в подкрепа на възрастни и самотни хора.

Говорим за:
✅ Какво представлява моделът на грижа за самотни и възрастни хора, който те прилагат в България?
✅ Къде и как работят те и кой може да се включи?
✅ Кое ги мотивира и как финансират дейността?
✅ Говорим и за едно социално предприятие, какво предлагат и какви хора работят там. .
Правим този КЛЮЧ Unplugged с идеята да ви бъдем поне малко от полза, за да се ориентирате кое е правилно, кое - полезно и как бихме могли да бъдем едно малко по-нормално общество.
🎯 Отговори има много и различни, но ние избрахме да се съсредоточим върху тази тема през погледа на госта ни, който е с дългогодишен опит в една от малкото активни организации в областта на намаляването на вредите от употребата на наркотици. Но не, разговорът няма да бъде теоретичен и „научно звучащ“.
Събитието бе излъчено пряко във Фейсбук страниците на Форум КЛЮЧ и НПО портал.

Водещ: Александър Куманов от Фондация "Четиридесет и две"
За тези от вас, които не са наясно какво се случва на КЛЮЧ Unplugged - това е импровизирано събитие под формата на интервю с поканен интересен гост.
Забавно е и е отворено за въпроси от всички присъстващи онлайн. Опитваме се да покажем човека зад каузата, от плът и кръв.
Това събитие е част от проект "Какво можем заедно", реализиран от Фондация Дарик в партньорство с Фондация "Четиридесет и две" и НПО портал и с подкрепата на Фонд Активни граждани България www.activecitizensfund.bg
Цялата отговорност за съдържанието на публикуваните епизоди се носи от Фондация Дарик и Фондация „Четиридесет и две“ и при никакви обстоятелства не може да се приема, че те отразяват официалното становище на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Оператора на Фонд Активни граждани България.
Екипът зад това събитие бе:
Водещ: Александър Куманов от Фондация "Четиридесет и две"
Монтаж: Александър Куманов
Видеозаснемане и стрийминг: Радослава Митрова
Социални мрежи: Владимир Станков и Чавдар Островски
При подготовката на това събитие, екипът ни бе подпомогнат от доброволци към Фондация "Четиридесет и две" по линия на Европейски корпус за солидарност и програма Еразъм+. Изказаните мнения и тези в епизода не ангажират Европейската комисия и по никакъв начин не могат да се считат за позиция на ЕК или Програма Еразъм +.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress