fbpx

Quo Vadis/ Накъде отиваш – КЛЮЧ Unplugged с Тихомира Методиева – Тихич

Подкрепа за възрастни и самотни. КЛЮЧ Unplugged с участието на Мария Чепишева от Каритас Витания
юни 23, 2023
Quo Vadis/ Накъде отиваш – КЛЮЧ Unplugged с Тихомира Методиева – Тихич
септември 18, 2023

На 14.09.2023 от 19 ч. ще сме на живо в ТОПЛОЦЕНТРАЛА на улица Емил Берсински 5 в София и ще излъчваме също така и online в страницата на Форум КЛЮЧ и НПО портал. С нас ще е Тихомира Методиева-Тихич от Националната асоциация на доброволците.

Quo Vadis е заглавието на това събитие. Може би ще се запитате защо. Но тези, които са се запознали с книгата на Хенрик Сенкевич, ще хванат бързо идеята ни. А тя е, че в един свят, в който всичко гори, а хората губят ценностите си, има и други, които се стремят към нормалност. А Тихича е един от тях със сигурност.

Историята й е позната на мнозина, от доброволчески акции при гасене на госрски пожари, през подпомагане на спасителни операции при наводнения, но чист човешки активизъм. Всичко това ще е част от разговора, но не само... От предварителния разговор остана една реплика – „като доброволци постоянно учим нови професии, защото животът го изисква“. Е, темата ще бъде именно тази – какво дава, какво взима, какво развива и къде е нормалността в доброволчеството

Имате ли нужда от малко нормалност в тези месеци на черна хроника?

Нека поговорим с Тихича за все още съществуващия смисъл.Кога?

На 14 септември от 19,00 ч.

Къде - на живо?

Къде - онлайн?


Пряко в страницата на Форум КЛЮЧ


Пряко в страницата на НПО портал

ℹ Ще говорим за:
✅ Спасителни акции и лични преживявания;
✅ За подкрепата или липсата й от страна на приятели и работодатели;
✅ националната асоциация на доброволците и какво, как и защо работи или не работи около нея;
✅ Предразсъдъци и стереотипи, как се чупят;
✅ и разбира се за мотивацията да бъдеш себе си и да се ангажираш с доброто за околните..
‼ Ще отговорим и на максимално много от вашите въпроси в чата ‼

Внимание! Голямо ВНИМАНИЕ!!! За активни участници със задаване на въпроси и коментари на живо в ТОПЛОЦЕНТРАЛА или като коментари под каналите за стрийм - ще има награди.

Очакваме Ви на живо или на страницата на Форум КЛЮЧ тук във Фейсбук @ForumKLYUCH и @NGOBG.INFO, където ще излъчваме на живо това издание на КЛЮЧ Unplugged.

Водещ: Александър Куманов от Фондация "Четиридесет и две"
За тези от вас, които не са наясно какво се случва на КЛЮЧ Unplugged - това е импровизирано събитие под формата на интервю с поканен интересен гост.
Забавно е и е отворено за въпроси от всички присъстващи онлайн. Опитваме се да покажем човека зад каузата, от плът и кръв.
Това събитие е част от проект "Какво можем заедно", реализиран от Фондация Дарик в партньорство с Фондация "Четиридесет и две" и НПО портал и с подкрепата на Фонд Активни граждани www.activecitizensfund.bg


Цялата отговорност за съдържанието на публикуваните епизоди се носи от Фондация Дарик и Фондация „Четиридесет и две“ и при никакви обстоятелства не може да се приема, че те отразяват официалното становище на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Оператора на Фонд Активни граждани България.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress