fbpx

Екипът на makethem… с нас в подготовката на КЛЮЧ

КЛЮЧ за всеки
март 17, 2015
Заслушай се!
март 20, 2015

Девето издание на Форум КЛЮЧ, в Модерен театър ще се проведе на 18 април 2015 година. Този път с нас в подготовката се включва и екипът на MakeThem…

Ето какво публикуваха те на техния сайт за това:

За което тази година ще допринесем и ние от makethem… За пръв път се включваме и целта ни е да помогнем на участниците във форума да направят още по-невъзможни за забравяне, животопроменящи, посокоопределящи и значително надъхващи презентации. И то за не повече от 15 минути.

В събота се запознахме с част от говорителите и без капка преувеличение можем да кажем, че за нас е истинска чест да работим заедно с такива хора за презентациите на техните каузи – коя от коя по-смислена.

Ще работим с КЛЮЧарите (с тези от тях, които искат) по всеки аспект от техните презентации – от целите и структурата, през историите и емоционалната връзка с публиката, до дизайна и репетицията на презентациите им. И, виждайки темите и хората, сме сигурни, че резултатът ще си заслужава усилията. И присъствието – очертава се истински празник за слушателите – не го пропускайте!

За нас от Форум КЛЮЧ това е супер ценна продкрепа, за която им благодарим от сърце!

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress