fbpx

Защитата на ценности и принципи – КЛЮЧ Unplugged с участието на Кристиян Юлзари, журналист

Гражданите и града. КЛЮЧ Unplugged с участието на Любо Георгиев от Екипа на София
януари 30, 2023
Защитата на ценности и принципи – КЛЮЧ Unplugged с участието на Кристиян Юлзари, журналист
февруари 15, 2023

На 12.02.2023 от 11 ч. ще сме на online в страницата на Форум КЛЮЧ и НПО портал и ще излъчваме от Студио ЕЛА. Наш гост ще бъде Кристиян Юлзари. Той е млад журналист и името му нашумя покрай темата за това - къде отиват парите по програмите за превенция на зависимости.

В момента негови материали излизат в Дневник, част е и от екипа на www.factcheck.bg, живее и учи в Русе.Кога?

На 12 февруари от 11,00 ч.

Къде - онлайн?


Пряко в страницата на Форум КЛЮЧ


Пряко в страницата на НПО портал

Темата ни е обявена доста общо - за защитата на ценности и принципи, но разговорът ще си бъде напълно конкретно насочен към работата му като журналист, към сферите, в които се е "разровил" и ефектите за обществото от това, за смисъла от активност, за безхаберието, за злоупотребите и за ролята на младите хора в преодоляването на последствията от това.
ℹ Ще говорим за:
✅ Хазартните зависимости и какво се случва с парите от фонда за предотвратяването им;
✅ За отношението на младите хора към истината, към решаването на проблеми и за стремежа към развитие;
✅ За отношението ни към собственото ни бъдеще и доколко очакванията ни към младите хора са оправдани;
✅ За истината, постистината, за проверката на факти и смисъла да отделяш от времето си за такива каузи;
✅ и разбира се за изборите, които правим всеки ден, а имат отношение към живота ни дългосрочно.

‼ Ще отговорим и на максимално много от вашите въпроси в чата ‼

Ще направим този КЛЮЧ Unplugged с идеята да ви бъдем поне малко от полза, за да се ориентирате кое е правилно, кое - полезно и как бихме могли да бъдем едно малко по-нормално общество.
🎯 Отговори има много и различни, но ние избрахме да се съсредоточим върху тази тема през погледа на госта ни, който е с лична история и опит. Но не, разговорът няма да бъде теоретичен и „научно звучащ“.
🔔 В една демокрация от хората зависи много, хората могат да вървят напред само ЗАЕДНО. Затова и ние се опитваме да намерим отговор на въпроса – Какво можем ЗАЕДНО. В този КЛЮЧ Unplugged ще се опитаме да се съсредоточим именно върху тази голяма картина.
‼ Внимание! Голямо ВНИМАНИЕ!!! За активни участници със задаване на въпроси и коментари по време на лайва - ще има награди.

Водещ: Александър Куманов от Фондация "Четиридесет и две"
За тези от вас, които не са наясно какво се случва на КЛЮЧ Unplugged - това е импровизирано събитие под формата на интервю с поканен интересен гост.
Забавно е и е отворено за въпроси от всички присъстващи онлайн. Опитваме се да покажем човека зад каузата, от плът и кръв.
Това събитие е част от проект "Какво можем заедно", реализиран от Фондация Дарик в партньорство с Фондация "Четиридесет и две" и НПО портал и с подкрепата на Фонд Активни граждани www.activecitizensfund.bg


Цялата отговорност за съдържанието на публикуваните епизоди се носи от Фондация Дарик и Фондация „Четиридесет и две“ и при никакви обстоятелства не може да се приема, че те отразяват официалното становище на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Оператора на Фонд Активни граждани България.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress