fbpx
Владо Йончев от ОфРоуд Форум на Форум КЛЮЧ-ПЛЮС
Владимир Йончев на Форум КЛЮЧ, Плюс
март 16, 2013

Георги Камов на Форум КЛЮЧ-ПЛЮЧ в УНСС

Георги Камов помага на компании и организации да създават впечатляващи неща за клиентите, служителите и обществото. Знае по малко от всичко, говори много, слуша внимателно и е убеден, че истината е в пътуването. Работи с мрежа от хора с най-различни професии, които вярват, че промяната може да се случи навсякъде. Кара ски извън пистите, снима и се заслушва най-вече в барабаните.

Георги участва на Форум КЛЮЧ, ПЛЮС през март 2013 г. в Аула МАКСИМА на УНСС. Темата му бе насочена към социалното предприемачество в България, както и какво могат и какво им липсва на социалните организации.

Георги Камов на Форум КЛЮЧ-ПЛЮЧ в УНСС

Много хора са работили в най-различни бизнеси. Те знаят, че в крайна сметка, това, което правиш, ако няма по-дълбок смисъл в него, остава просто един начин за правене на пари. А начини за правене на пари, например за хора, които имат MBA, има много. 

Ако работите в НПО и сте добри в анализирането на данни например, можете да анализирате влиянието на инициативите, които правите. А това ще ви върши работа пред донори, хем ще знаете какво можете да направите по-добре впоследствие.

Ако сте най-добри в партньорствата – това е сериозно предизвикателство – да правите страхотни неща заедно и да постигате по-голямо влияние…

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress