fbpx

Докато се готвим за КЛЮЧ Unplugged с Николай Стайков

Важна ли ни е детската дезопасност в колата? – Online: КЛЮЧ Unplugged на 14.04.2021
април 7, 2021
Кой вика в тишината? – Online: КЛЮЧ Unplugged на 28.04.2021
април 27, 2021

Този КЛЮЧ UNPLUGGED ще бъде на 28.04.2021 от 19 ч.

Online в страницата на Форум КЛЮЧ във Фейсбук

Докато се готвим за КЛЮЧ Unplugged (сряда, 28.04.2021, online в страницата на Форум КЛЮЧ https://www.facebook.com/ForumKLYUCH), се вдъхновяваме с няколко загряващи въпроса, които зададохме на Николай Стайков. Вижте неговите отговори по-долу :)

1. В настоящия момент...

В настоящия момент… работя с колега от екипа на АКФ, бивш прокурор, по разследване, което се надявам да публикуваме в средата на следващия месец. Гледам и новия български парламент като фон, тъй като имаме редкия шанс политиката да се случва в парламента, а не по кулоарите или някъде на тихи места, които малко шаблонно наричаме задкулисие. <3

2. Идеята, която ...

Идеята, която… ми дава спокойствие когато изгрее слънцето навън е че някой ден ще направим лятна школа по журналистика на Халкидики. Ежегодно. Извън малките мечти, самата организация е една идея, приложена и постигната на практика - да съберем на едно място опитни журналисти и юристи в синергична комбинация и да видим какво ще произведе това.

3. Вдъхновявам се от ...

Вдъхновявам се от… качествени и смислено направени неща, независимо дали това е е стилно подвързана книга или добре направен видео клип. Вдъхновението е всичко, независимо дали работиш на бюро или в работилница. С годините се научаваш да го цениш и да не го изпускаш, което смятам за едно от малките, но важни свои открития напоследък.

Това събитие е част от проект "Каузи с глас и лице", реализиран от Фондация Дарик в партньорство с Фондация "Четиридесет и две" и с подкрепата на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по Фонд Активни граждани www.activecitizensfund.bg

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress