fbpx

Важна ли ни е детската дезопасност в колата? – Online: КЛЮЧ Unplugged на 14.04.2021

Докато се готвим за КЛЮЧ Unplugged с Радослава Митрова
април 7, 2021
Докато се готвим за КЛЮЧ Unplugged с Николай Стайков
април 27, 2021

Може би сте свикнали с това да ви представят хората, които се борят за промяна в обществото ни, в нещо като розова мъгла, в която супергерои спасяват света, децата, животните, борят се за всеобщото щастие. Такива събития има много и ние решихме да направим нещо различно, някак естествено и съвсем истинско.

На 14 април ви очакваме в страницата на Форум КЛЮЧ, за да ви запознаем по-отблизо с Радослава Митрова от Фондация "Деца на борда"

Кога: На 14.04.2021 г. от 19 ч.

Къде: Online в страницата на Форум КЛЮЧ във Фейсбук



Повече за Фондация "Деца на борда" можете да видите тук: https://kidsonboard.bg/

Ще ви срещнем с Радослава Митрова от Фондация "Деца на борда" - инициатива със смелата идея за намаляване на детската смъртност при катастрофи. А няма какво да се лъжем - движението по българските пътища е безобразно и всеки, който може да помогне от това да не пострадат децата, си заслужава да бъде чут.
Ще си говорим за мисията на Фондация "Деца на борда", за онова, което родителите могат да направят, за да са по-сигурни в случай на злополука, за детски столчета, за правилния им избор и употреба, за отговорността на всеки от нас и за някои други неща, като например дали заклинания като "Опазил ни Бог!" или "Аз това най-добре си го знам!" вършат повече работа от съвсем елементарни действия в колата.

И по-конкретно:
- Как да избираме и употребяваме правилно детските столчета за кола?
- Кои са най-честите грешки, които се допускат?
- Какво и кой стои зад инициативата?
- Докъде е стигнало развитието на идеята и какво предстои?
- Какво е научила Радослава от опита си с "Деца на борда"?
- Какви са онези малки неща, които могат да спасят живот на пътя?

Освен всичко в това издание на КЛЮЧ Unplugged ще ви представим и самата Радослава Митрова, ще говорим и за онова, което я мотивира да продължава да се занимава с дейности, водещи до промяна в нагласите и действията на всеки един от нас..

Водещ: Александър Куманов от Фондация "Четиридесет и две"
За тези от вас, които не са наясно какво се случва на КЛЮЧ Unplugged - това е импровизирано събитие под формата на интервю с поканен интересен гост.
Забавно е и е отворено за въпроси от всички присъстващи онлайн. Опитваме се да покажем човека зад каузата, от плът и кръв.

Това събитие е част от проект "Каузи с глас и лице", реализиран от Фондация Дарик в партньорство с Фондация "Четиридесет и две" и с подкрепата на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по Фонд Активни граждани www.activecitizensfund.bg

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress