fbpx
Виктор Кирков на КЛЮЧ #Напук
Виктор Кирков: Отборът на надеждата
април 9, 2016
Юлиана и Кристиян: Ритъмът на планината
май 14, 2016

Иван Брегов носи очила. И през тях се опитва да вижда света като право, справедливост, литература и какво ли още не. Не винаги успява в тези свои начинания, но се опитва. И иска или не, вече подмина 30те.

Иван участва на сцената на Форум КЛЮЧ #Напук, април 2016 г. в Модерен театър, където се опита да провокира присъстващите с въпроса – защо трябва да се борим за справедливост.

Ето една кратка извадка от неговото участие:

Иван Брегов на КЛЮЧ #НапукИскам да Ви благодаря, че сте тук и че ще изслушате една бих казал не толкова интересна презентация, но ако някой ден заживеем в една по-нормална държавност, би била полезна. Аз съм само един от многото, които можеха да бъдат тук. Аз съм само общ работник във фабриката за промяна. Защото за тази промяна, която трябва да достави справедливост на всички ни работят много неправителствени организации. Българският институт за правни инициативи, Центъра за изследване на демокрацията, редица други неправителствени организации, които са влагали усилия в тази посока, макар и пряко да не се занимават с това. 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress