fbpx

Изборът да избираш – КЛЮЧ Unplugged с Николай Стайков от Антикорупционен фонд и Евгени Димитров от БулФото

На първа линия в Турция и последна в България. КЛЮЧ Unplugged с Димитър Христов, пещерен спасител
март 13, 2023
Изборът да избираш – КЛЮЧ Unplugged с Николай Стайков от АКФ и Евгени Димитров от БулФото
април 4, 2023

На 31.03.2023 от 19 ч. ще сме на живо в ᗪᗩᗪᗩ ᗷᗩᖇ на улица Георги Бенковски 10 в София и ще излъчваме също така и online в страницата на Форум КЛЮЧ и НПО портал. Наши гости ще бъдат Николай Стайков от Антикорупционен фонд и Евгени Димитров от БулФото.Кога?

На 31 март от 19,00 ч.

Къде - на живо?

Къде - онлайн?


Пряко в страницата на Форум КЛЮЧ


Пряко в страницата на НПО портал

Темата този път ще е свързана със смисъла да правим избори в една демокрация и какво се случва, ако зарежем правото си на избор - има или няма последствия.
ℹ Ще говорим за:
✅ Смисъла от гласуването - има ли го, или го няма в нашата особена на вид демокрация;
✅ Някои интересни моменти, които нашите гости са забелязвали по време на избори - ще има интересни лични истории, данни и факти;
✅ За какво да внимаваме, ако все пак решим да гласуваме;
✅ Толкова ли е лошо, ако си останем вкъщи;
✅ и разбира се за мотивацията да бъдеш себе си и да се ангажираш с демократичните процеси в страната.
‼ Ще отговорим и на максимално много от вашите въпроси в чата ‼

Внимание! Голямо ВНИМАНИЕ!!! За активни участници със задаване на въпроси и коментари на живо в ᗪᗩᗪᗩ ᗷᗩᖇ или като коментари под каналите за стрийм - ще има награди.

Очакваме Ви на живо или на страницата на Форум КЛЮЧ тук във Фейсбук @ForumKLYUCH и @NGOBG.INFO, където ще излъчваме на живо това издание на КЛЮЧ Unplugged.

Водещ: Александър Куманов от Фондация "Четиридесет и две"
За тези от вас, които не са наясно какво се случва на КЛЮЧ Unplugged - това е импровизирано събитие под формата на интервю с поканен интересен гост.
Забавно е и е отворено за въпроси от всички присъстващи онлайн. Опитваме се да покажем човека зад каузата, от плът и кръв.
Това събитие е част от проект "Какво можем заедно", реализиран от Фондация Дарик в партньорство с Фондация "Четиридесет и две" и НПО портал и с подкрепата на Фонд Активни граждани www.activecitizensfund.bg


Цялата отговорност за съдържанието на публикуваните епизоди се носи от Фондация Дарик и Фондация „Четиридесет и две“ и при никакви обстоятелства не може да се приема, че те отразяват официалното становище на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Оператора на Фонд Активни граждани България.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress