fbpx

Какво Ви очаква около залата на КЛЮЧ?

Достъп до залата на 18.10.2014
октомври 15, 2014
Димана и Георги от Кино Космос
Колектив „Кино КОСМОС“, Пловдив
октомври 18, 2014

1384220_698624660212971_202170463407929085_n

Фабрика за градско изкуство

Във фоайето на Модерен театър на 18 октомври различни колективи от „Фабрика за градско изкуство“ ще се погрижат за местата за почивка, като пресъздадат обстановката във Фабриката.

Идея в действие

Преди, по време на и след Форум Фондация „Идея в действие“ ще ви чака с отворени обятия! Донесете пластмасовите си капачки, ако вече участвате в кампанията „КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ“. Ако ли пък все още не сте част от отбора събирачи, ще можете да научите повече за нея и да получите рекламни стикери, за да споделите промяната, която можем да постигнем заедно за децата в домовете.tapachko-forum-01

СИПИ.еу – Спри Използването на Пластмасови Изделия за Еднократна Употреба

Това е инициатива, насочена към намаляване употребата на пластмасови чаши, кутии и торбички за еднократна употреба. Пластмасовите съдове нарушават вкусовите качества на храната и напитките, съхранявани в тях, и ги правят вредни за здравето ни. Въпреки това ежедневно се изхвърля огромно количество пластмаса, която е била в употреба за няколко минути, а разграждането й отнема хиляди години, иначе казано – безкрайно много време!sipi.eu

Познатите ни хартиени чашки също имат пластмасово покритие, което прави и тях неразградими. Освен за здравето ни, забравяме да мислим и за природата.

Бъди СИПИ.еу посланик и донеси своя чаша на форум КЛЮЧ, която да напълним с кафе в почивките. Със сигурност ще ти е по-вкусно. Ще имаш и възможност да се срещнеш с инициаторите на идеята на щанда им във фоайето, а те определено ще се зарадват на чашката в ръката ти!

КЛЮКАРНИК

DSC_0138Веднага след приключването на Форум КЛЮЧ от 16.30ч. пред залата организираме малка неформална среща с осигурени от нас питиета, на която ще имате възможност отново да поговорите с нашите лектори, да зададете незададените до тогава въпроси, да си изкарате приятно в компанията на екипа ни, на доброволците ни и няколко допълнителни гости. Не забравяйте да отделите малко време и за това!

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress