fbpx

КЛЮЧ Unplugged #1 с участието на Борис Бонев

Номинации за Форум КЛЮЧ 2019 – затворени
юли 4, 2018
КЛЮЧ Unplugged #2 с участието на д-р Рада Стаменкова
януари 4, 2019

Борис Бонев на КЛЮЧ Unplugged #1

Може би сте свикнали с това да ви представят хората, които се борят за промяна в обществото ни в нещо като розова мъгла, в която супергерои спасяват света, децата, животните, борят се за всеобщото щастие. Такива събития има много и ние решихме да направим нещо различно, някак естествено и съвсем истинско.

На 27 ноември 2018 г. реализирахме първия КЛЮЧ Unplugged!

Опитахме се да поговорим в напълно неформална среда за всичко, което гостът ни обича, не обича, прави или не прави, откъде е тръгнал и докъде иска да стигне. Имаше малко провокация, предизвикателства и някои не особено стандартни въпроси.

Кой бе първият ни гост?

Борис Бонев е сред инициаторите на Спаси метрото и Спаси София, на 30 години, от София. Завършил е бакалаварска степен по мениджмънт в СУ и магистратура по Иновации и технологии в Сорбоната, Париж. Почитател на релсовия транспорт от малък, Борис е активен радетел за разширението на релсовата система на София, включваща метро, трамваи и градски влакове.

Неговата мечта е София да се превърне в модерен, зелен и иновативен град, с добре развит градски транспорт, качествена инфраструктура и пример за други градове. Той вярва, че конкурсното начало и строгият контрол над изпълнението водят до щастливи жители и по-малко разходи. Според Борис, София не е толкова богата, че да си позволява евтини неща и некачествени изпълнения на различните проекти.
Музиката по време на КЛЮЧ Unplugged бе изпълнена от:

Божана Спасова е съвременен изпълнител, изявяващ сe на много сцени и по много начини.Освен солово тя е и част от трио "Тринити" - полуфиналисти в сезон 5 на "Гласът на България". С нея бе и един обещаващ китарист на име Симеон Петров. Заедно са ни подготвили много любими песни и страхотно настроение.

Моменти от събитието

Запис от събитието можете да видите тук

Unplugged е събитие на екипа на Форум КЛЮЧ. Абсолютно самостоятелно организирано и без финансова подкрепа или намеса. Благодарим на DaDa Cultural bar за предоставеното пространство и на 3Key rooms за възможността да заснемем част от предварителните материали при тях.

 

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress