fbpx

КЛЮЧ Unplugged #2 с участието на д-р Рада Стаменкова

КЛЮЧ Unplugged #1 с участието на Борис Бонев
октомври 29, 2018
КЛЮЧ Unplugged #3 с участието на д-р Мила Бобадова
януари 5, 2019

Д-р Рада Стаменкова на КЛЮЧ Unplugged #2

Може би сте свикнали с това да ви представят хората, които се борят за промяна в обществото ни в нещо като розова мъгла, в която супергерои спасяват света, децата, животните, борят се за всеобщото щастие. Такива събития има много и ние решихме да направим нещо различно, някак естествено и съвсем истинско.

Второто издание на КЛЮЧ Unplugged ви срещна с една уникална жена, която е забавна, интересна, изключително интелигентна - а именно д-р Радосвета Стаменкова.

На 29 януари 2019 г. реализирахме КЛЮЧ Unplugged #2

Това бе история за профилактични прегледи, граждански организации, затвори, ромски здравни медиатори, презервативи, импликации, сръбски кръчми, искейп стаи, "звездите ми го говорят" и един буркан със зелена муха, лайнарка
д-р Радосвета Стаменкова е изпълнителен директор на Българска асоциация по семейно планиране и сексуално здраве (БАСП).

Работи като: най-изпълнителния директор, мениджър на проекти, координатор на програми, треньор, обучител, консултант, оценител, старши експерт, ментор, изследовател, теренен работник, медиатор, консултиращ, обучител на обучители, изобщо – момиче за всичко, каквото само НПО сектора може с любов да отгледа.

Не пропуска случай да се пошегува със себе си, с другите и със заобикалящото, да се опита да накара другите да се засмеят, да се застъпи за онеправдан човек, за бездомно животно, за важна кауза.

Обича работата си, защото прави това, в което вярва и което обича; защото не губи свободата да бъде себе си, да казва каквото мисли и според силите си да се бори за промяна към по-добро заедно с различните интересни вдъхновяващи хора около себе си, които рядко могат да бъдат събрани на друго място.

Моменти от събитието

Пълен запис от КЛЮЧ Unplugged #2

Как да участвате следващ път?

Елате в DaDa Cultural bar, защото събитието ще е безплатно! А датите и гостите ни можете да видите тук и на Фейсбук страницата ни @ForumKlyuch
Unplugged е събитие на екипа на Форум КЛЮЧ. Абсолютно самостоятелно организирано и без финансова подкрепа или намеса. Благодарим на DaDa Cultural bar за предоставеното пространство и на 3Key rooms за възможността да заснемем част от предварителните материали при тях.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress