fbpx

КЛЮЧ Unplugged #3 с участието на д-р Мила Бобадова

КЛЮЧ Unplugged #2 с участието на д-р Рада Стаменкова
януари 4, 2019
Отворена покана за събития
януари 9, 2020

Д-р Мила Бобадова на КЛЮЧ Unplugged #3

Може би сте свикнали с това да ви представят хората, които се борят за промяна в обществото ни в нещо като розова мъгла, в която супергерои спасяват света, децата, животните, борят се за всеобщото щастие. Такива събития има много и ние решихме да направим нещо различно, някак естествено и съвсем истинско.

Третото издание на КЛЮЧ Unplugged ви срещна с една уникална жена, която е ветеринарен доктор, но и известна в интернет като Kozata Ani, отрича да е инфлуенсър, но има изключително много последователи - д-р Мила Бобадова

КЛЮЧ Unplugged #3 с участието на д-р Мила Бобдаова или по-известна като Kozata Ani

Това е един много поучителен разговор за хеликоптери, Лефкада и Южна Африка, ветеринарни клиники и слушалките с паднички, за които "на кучето му е през ушите", за любовта към кривогледите котки (по-конкретно котката Таласъм, която е женска), за боят и борбата за каузи, стартирали още в училище, събирането на над 30 000 подписа за промяна на законодателството и разбира се една уникална сватба с над 400 гости. И всичко завършва с две истории за пречупване на стереотипи.
Можете да чуете пълен запис на това събитие и в подкаст канала на Форум КЛЮЧ тук:

Моменти от събитието:

Unplugged е събитие на екипа на Форум КЛЮЧ. Абсолютно самостоятелно организирано и без финансова подкрепа или намеса. Благодарим на DaDa Cultural bar за предоставеното пространство и на 3Key rooms за възможността да заснемем част от предварителните материали при тях.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress