fbpx

КЛЮЧ Unplugged с участието на Веселина Кавръкова от WWF

Отворена покана за събития
януари 9, 2020
Форум КЛЮЧ #14 – Какво ново?
ноември 1, 2020

Веселина Кавръкова на КЛЮЧ Unplugged #4

Може би сте свикнали с това да ви представят хората, които се борят за промяна в обществото ни в нещо като розова мъгла, в която супергерои спасяват света, децата, животните, борят се за всеобщото щастие. Такива събития има много и ние решихме да направим нещо различно, някак естествено и съвсем истинско.

Четвъртият по ред КЛЮЧ Unplugged беше един откровен разговор без излишна напудреност и приповдигнатост с Веселина Кавръкова, Ръководител на WWF България.

Видео от събитието

Веселина Кавръкова на КЛЮЧ Unplugged #4

Ще научите много и интересни неща за нея и за това какво е да работиш в една от най-големите природозащитни организации в България, а именно - как се е адаптирала към живота в чужбина, когато е била още много малка, как е попаднала сред създателите на една от първите еко-организации, още на 16 годишна възраст, как става така, че по-късно се учередява WWF България и какво е да си част от този екип, с какво се гордее и с какво се сблъсква ежедневно. Има и много интересни лични истории за бял москвич с червен дипломатически номер, за любовта й към природата, за едни костенурки без черупка, за октоподите, които могат да отварят буркани и разбира се за слоновете и тяхната интелигентност и величие. Говорим си и за книги, есетрови риби, как се бяга от училище, за да събираш данни за природата и после от лекции в университета, за да правиш гхражданско общество. Не подминаваме и теми като глобалното затопляне, пожарите в Австралия, наводненията и безводието... Ще видите и на кое място в класацията ни за излизане от escape room попада екипа на WWF България и въобще "Защо стана така?!"
За тези от вас, които не са наясно какво се случва на КЛЮЧ Unplugged - това е импровизирано събитие под формата на интервю с поканен интересен гост. Забавно е и е отворено за въпроси от всички присъстващи на място. Опитваме се да покажем човека зад каузата, от плът и кръв.

Моменти от събитието

ACF1


Това събитие е част от проект: Каузи с глас и лице, реализиран от Фондация Дарик в партньорство с Фондация "Четиридесет и две" и с подкрепата на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по Фонд Активни граждани www.activecitizensfund.bg

Реализирахме го и с подкрепата на:

logo-dada
3KR-logo-hor-final_New3_White

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress