fbpx

Вземи си идея! Може и повече. КЛЮЧ Unplugged с участието на Красимира Хаджииванова от Оле Мале

МВР и гражданите – КЛЮЧ Unplugged с участието на Радостина Якимова от Фондация Общество и сигурност
декември 7, 2022
Вземи си идея! Може и повече. КЛЮЧ Unplugged с участието на Красимира Хаджииванова от Оле Мале
декември 19, 2022

На 14.12.2022 от 19 ч. ще сме online в страницата на Форум КЛЮЧ и НПО портал. Наш гост ще бъде Красимира Хаджииванова от Майко Мила и Оле МалеКога?

На 14 декември от 19,00 ч.

Къде - онлайн?


Пряко в страницата на Форум КЛЮЧ


Пряко в страницата на НПО портал

Повече за Оле Мале можете да видите тук: https://www.olemale.bg/


Темата този път ще е коледна и надяваме се доста позитивна. Може би се досещате, че всичко ще се завърти около подаръци, каузи, базари, идеи и т.н. Но и не само. Като за нормален КЛЮЧ Unplugged ще имаме и сериозен акцент върху смисъла на нещата. Но без да звучим проповеднически. Познавате Красимира, тя все пак е много активна в обществени дейности и дори и в специални стенд-ъп комеди шоута, отново с кауза. Няма как да е скучно.
ℹ Ще говорим за:
✅ Какво предстои по Коледа около инициативите, в които е намесена;
✅ За избора на подаръци и смисъла на подбора им;
✅ За отношението към празниците като нещо повече от харчене на пари, ядене и пиене;
✅ За общностите, хумора, за личните истории и смисъла им;
✅ и разбира се за Оле Мале, Майко Мила и какво ли още не..
‼ Ще отговорим и на максимално много от вашите въпроси в чата ‼

Внимание! Голямо ВНИМАНИЕ!!! За активни участници със задаване на въпроси и коментари по време на лайва - ще има награди.

Очакваме Ви на страницата на Форум КЛЮЧ тук във Фейсбук @ForumKLYUCH и @NGOBG.INFO, където ще излъчваме на живо това издание на КЛЮЧ Unplugged.

Водещ: Александър Куманов от Фондация "Четиридесет и две"
За тези от вас, които не са наясно какво се случва на КЛЮЧ Unplugged - това е импровизирано събитие под формата на интервю с поканен интересен гост.
Забавно е и е отворено за въпроси от всички присъстващи онлайн. Опитваме се да покажем човека зад каузата, от плът и кръв.
Това събитие е част от проект "Какво можем заедно", реализиран от Фондация Дарик в партньорство с Фондация "Четиридесет и две" и НПО портал и с подкрепата на Фонд Активни граждани www.activecitizensfund.bg


Цялата отговорност за съдържанието на публикуваните епизоди се носи от Фондация Дарик и Фондация „Четиридесет и две“ и при никакви обстоятелства не може да се приема, че те отразяват официалното становище на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Оператора на Фонд Активни граждани България.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress