fbpx

Вземи си идея! Може и повече. КЛЮЧ Unplugged с участието на Красимира Хаджииванова от Оле Мале

Вземи си идея! Може и повече. КЛЮЧ Unplugged с участието на Красимира Хаджииванова от Оле Мале
декември 12, 2022
Гражданите и града. КЛЮЧ Unplugged с участието на Любо Георгиев от Екипа на София
януари 10, 2023

С нас в студио ЕЛА този път е Красимира Хаджииванова от Майко Мила и Оле Мале. Темата този път е коледна и доста позитивна. Може би се досещате, че всичко се върти около подаръци, каузи, базари, идеи и т.н. Но и не само. Като за нормален КЛЮЧ Unplugged имаме и сериозен акцент върху смисъла на нещата. Но без да звучим проповеднически. Познавате Красимира, тя все пак е много активна в обществени дейности и дори и в специални стенд-ъп комеди шоута, отново с кауза. Няма как да е скучно.
Реализирахаме този епизод на КЛЮЧ Unplugged на 14.12.2022 като пряко излъчване в страницата на Форум КЛЮЧ и НПО портал. .

ℹ Ще чуете за:
✅ Какво предстои по Коледа около инициативите, в които е намесена;
✅ За избора на подаръци и смисъла на подбора им;
✅ За това как се печелят патньори и последователи;
✅ За това как се комуникира кауза;
✅ За общностите, хумора, за личните истории и смисъла им;
✅ и разбира се за Оле Мале, Майко Мила, къщата в Лозенец и какво ли още не.
Отговаряме и на въпроси в чата на живо.
Правим този КЛЮЧ Unplugged с идеята да ви бъдем поне малко от полза, за да се ориентирате кое е правилно, кое - полезно и как бихме могли да бъдем едно малко по-нормално общество.
🎯 Отговори има много и различни, но ние избрахме да се съсредоточим върху тази тема през погледа на госта ни, който е с дългогодишен опит в една от малкото активни организации в областта на намаляването на вредите от употребата на наркотици. Но не, разговорът няма да бъде теоретичен и „научно звучащ“.
Събитието бе излъчено пряко във Фейсбук страниците на Форум КЛЮЧ и НПО портал.

Водещ: Александър Куманов от Фондация "Четиридесет и две"
За тези от вас, които не са наясно какво се случва на КЛЮЧ Unplugged - това е импровизирано събитие под формата на интервю с поканен интересен гост.
Забавно е и е отворено за въпроси от всички присъстващи онлайн. Опитваме се да покажем човека зад каузата, от плът и кръв.
Това събитие е част от проект "Какво можем заедно", реализиран от Фондация Дарик в партньорство с Фондация "Четиридесет и две" и НПО портал и с подкрепата на Фонд Активни граждани България www.activecitizensfund.bg
Цялата отговорност за съдържанието на публикуваните епизоди се носи от Фондация Дарик и Фондация „Четиридесет и две“ и при никакви обстоятелства не може да се приема, че те отразяват официалното становище на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Оператора на Фонд Активни граждани България.
Екипът зад това събитие бе:
Водещ: Александър Куманов от Фондация "Четиридесет и две"
Монтаж: Александър Куманов
Видеозаснемане и стрийминг: Милена Захариева
Социални мрежи: Владимир Станков и Чавдар Островски
При подготовката на това събитие, екипът ни бе подпомогнат от доброволци към Фондация "Четиридесет и две" по линия на Европейски корпус за солидарност и програма Еразъм+. Изказаните мнения и тези в епизода не ангажират Европейската комисия и по никакъв начин не могат да се считат за позиция на ЕК или Програма Еразъм +.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress