fbpx
Радосвета Стаменкова: КЛЮЧът от бараката
април 9, 2016
Виктор Кирков на КЛЮЧ #Напук
Виктор Кирков: Отборът на надеждата
април 9, 2016

Кристалин Чавдаров на КЛЮЧ #Напук

Творец с дарбата на дизайнер и превъплъщенията на арт директор, криейтив лидер и все по-настоятелно отдаден в магията на вдъхновяващ-собственик-управляващ на Киви Дизайн (България) и компании в Сърбия и Германия. Кристалин е популярен с нестандартното си мислене, както и работата му над световни проекти с ежедневно приложение. Работи над редица проекти в сферата на дизайна, уеб, дизайн на потребителското изживяване, creative brainstorming, обучения и др. От 2014 година Кристалин е председател на най-големият браншови конкурс за уеб-сайтове, организиран от Фондация “БГ сайт”. Той основополага, развива и финансира проекти с идеални цели, най-мащабния сред които е „Аз мога – тук и сега”.

Кристалин представи всичко онова, което движи „Аз мога тук и сега“ и „Супер лятна академия“ на Форум КЛЮЧ #Напук 2016 г. в залата на Модерен театър.

Ето извадка от онова, което каза той:

Кристалин Чавдаров на КЛЮЧ #НапукУспешните хора, са хора, които са ужасно амбициозни. И сега ще ви кажа за Несебър – аз учих до 12ти клас там. И сутрин, когато ходих на училище, моите съученици ги возеха с луксозни, големи автомобили, имаха хубави, луксозни дрешки, хубави обувки, а аз тогава се чудех как да намеря пари за обувки. Защото ми бяха пробити. Моите съученици продължават да са в Несебър, продължават техните родители да им дават пари за кафе, а докато тогава аз се чудех откъде да намеря пари за обувки, в момента имам възможност да си купя фабрика за обувки. Защото съм амбициозен, бачкам и съм постоянен!

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress