fbpx

Гражданите и града. КЛЮЧ Unplugged с участието на Любо Георгиев от Екипа на София

Вземи си идея! Може и повече. КЛЮЧ Unplugged с участието на Красимира Хаджииванова от Оле Мале
декември 19, 2022
Гражданите и града. КЛЮЧ Unplugged с участието на Любо Георгиев от Екипа на София
януари 30, 2023

На 26.01.2023 от 19 ч. ще сме на живо в ДаДа бар на улица Георги Бенковски 10 в София и ще излъчваме също така и online в страницата на Форум КЛЮЧ и НПО портал. Наш гост ще бъде Любо Георгиев от Екипа на СофияКога?

На 26 януари от 19,00 ч.

Къде - на живо?

Къде - онлайн?


Пряко в страницата на Форум КЛЮЧ


Пряко в страницата на НПО портал

Повече за Екипа на София можете да видите тук: https://ekipnasofia.bg/


Темата този път ще е Гражданите и града и въобще доколко гражданска енергия може да доведе до промени в градовете ни. Екипът на София събира експерти, граждани и организации, ангажирани с бъдещето на столицата. Всички те имат някакъв бекграунд, който може да бъде определен като активистки, в различни сфери
ℹ Ще говорим за:
✅ Какъв точно активизъм е нужен за постигане на промяна в столицата;
✅ Как други градове могат да следват устойчиви модели на развитие;
✅ За отношението ни към собствената ни среда на живот;
✅ За общностите и мястото им в нашето общество;
✅ и разбира се за начина да обединяваме и търсим пресечни точки на интереси.
‼ Ще отговорим и на максимално много от вашите въпроси в чата ‼

Внимание! Голямо ВНИМАНИЕ!!! За активни участници със задаване на въпроси и коментари на живо в ДаДа бар или като коментари под каналите за стрийм - ще има награди.

Очакваме Ви на живо или на страницата на Форум КЛЮЧ тук във Фейсбук @ForumKLYUCH и @NGOBG.INFO, където ще излъчваме на живо това издание на КЛЮЧ Unplugged.

Водещ: Александър Куманов от Фондация "Четиридесет и две"
За тези от вас, които не са наясно какво се случва на КЛЮЧ Unplugged - това е импровизирано събитие под формата на интервю с поканен интересен гост.
Забавно е и е отворено за въпроси от всички присъстващи онлайн. Опитваме се да покажем човека зад каузата, от плът и кръв.
Това събитие е част от проект "Какво можем заедно", реализиран от Фондация Дарик в партньорство с Фондация "Четиридесет и две" и НПО портал и с подкрепата на Фонд Активни граждани www.activecitizensfund.bg


Цялата отговорност за съдържанието на публикуваните епизоди се носи от Фондация Дарик и Фондация „Четиридесет и две“ и при никакви обстоятелства не може да се приема, че те отразяват официалното становище на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Оператора на Фонд Активни граждани България.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress