fbpx

Надежда Павлова: Фотографията

Мила Михова: Somewhere over the rainbow
май 14, 2017
Крис Захариев: Времето
май 15, 2017

Надя е куратор в галерия SYNTHESIS – Фотосинтезис  арт център, главен координатор на Месеца на фотографията  и член на Управителния съвет на Национално сдружение Фотографска академия от 2010 година. Обича фотографията и активно се труди за нейното популяризиране в България. Вижда ползата в това да работи за другите и помни хората, които са ѝ помагали през годините. Пътува много, но никога с „пълен куфар”, оставя си място за срещи с нови хора, места и необичайности, с които да се завърне у дома. Промяната е част от ежедневието ѝ, не приема нищо за сигурно, склонна е да се вслушва в чуждо мнение и да признава грешките си. Не планира бъдещето, за да не пречи на съдбата. Вярва, че всяко усилие си струва.

Към трите завършени магистратури, с сферата на инженерните науки, финансите и застраховането, Надежда Павлова добавя  магистърска степен  по фотография от Нов български университет, както и диплома за завършен образователен курс “Seeing Through Photographs” към Музея за модерно изкуство в Ню Йорк.

Надежда Павлова за късмета да работиш това, за което си мечтал и прехода към истинска кауза и страст – фотографията. Един изключителен разказ за снимки, благотворителност, смисъл, обич… След тази презентация много от участниците във Форум КЛЮЧ бяха силно емоционално разтърсени. Уникално представяне, което си заслужава да се изслуша.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress