fbpx
Константин Вълков: Късметът
април 8, 2017
Надежда Павлова: Фотографията
май 15, 2017

Мила Михова е оперна певица и автор в „Пощенска кутия за приказки“. Зад гърба си има участие в много конкурси, фестивали и проекти за млади оперни артисти, издаден сборник с разкази, както и участие в 3 от сборниците на издателство „Пощенска кутия за приказки“. С гласа си взима участие в музиката към спектакъла „КВАРТЕТ“ на Явор Гърдев. Била е лице на кампании, посветени на Поколението Y, като темите, които основно засяга са личните взаимоотношения и изборът да работиш в няколко сфери едновременно.Темата, която най-силно я вълнува е как да остане вярна на себе си и времето, в което живее, правейки изкуство, създадено преди векове.

Аз нямам навика да изляза пред публика и да бъда себе си. Аз или излизам да пея, в някаква роля, или чета някакъв разказ и съм посредник между героя в разказа и хората, които го слушат…. А аз съм оперна певица. Реших, че искам да съм оперна певица на 3 годишна възраст. Защото съм израснала в оперните театри на България и не само. Следвах моята майка, която пееше и все още е много голяма българска оперна певица.

Операта ме възпита да имам много богато въображение. Почти винаги знаех, че в трето действие майка ми или ще я убият, или ще умре от туберкулоза… Така започва представянето на Мила Михова на Форум КЛЮЧ #ИмаГи 2017. А завършва с едно уникално соло, което бележи това издание на събитието.

Заглавна снимка: Дамян Хаджиииванов

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress