fbpx

LoveGuide и Николета Попкостадинова

Тук-Там и Христо Бояджиев
февруари 4, 2019
Приобщаването и Ива Бонева
февруари 4, 2019

Николета Попкостадинова

Николета Попкостадинова по призвание и образование е журналист. Дълги години е писала за едни от най-добрите медии у нас и в Европа. Основно по теми, свързани с правата на човека. А после всичко, което прави все някак си успява да го опише като просто един друг вид журналистика, но не съвсем, нали.

Преди всичко е много, ама много любопитна. Което често я вкарва в големи приключения, но пък от тях винаги успява да си вземе по нещо, което след това веднага да приложи и използва.

Вярва в емпатията, приятелството и силата на думите. Не разбира табутата. Мисли, че водят след себе си само проблеми. И че не-говоренето за нещо е един от най-сигурните автоголове, които може да си вкараме.

Затова през 2015та стартира LoveGuide – вече доказано ефективно сексуално образование за тийнейджъри от цялата страна. С екипа й разбиват митове и заблудите сред учениците, които не говорят по тези теми нито с родители, нито с учители. Само помежду си и то, само глупости – както самите те се изразяват. Вече имат над 25К абоната и милиони гледания в образователния си канал в YouTube, в който всяка седмица има ново съдържание. Както и направени часове в училища за над 6000 тийнейджъри.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress