fbpx

Online: КЛЮЧ Unplugged представя Юлия Георгиева

Форум КЛЮЧ #14 – Какво ново?
ноември 1, 2020
Докато се готвим за КЛЮЧ Unplugged с Юлия Георгиева
ноември 9, 2020

Може би сте свикнали с това да ви представят хората, които се борят за промяна в обществото ни в нещо като розова мъгла, в която супергерои спасяват света, децата, животните, борят се за всеобщото щастие. Такива събития има много и ние решихме да направим нещо различно, някак естествено и съвсем истинско.

На 11 ноември ви очакваме в страницата на Форум КЛЮЧ, за да ви запознаем по-отблизо с Юлия Георгиева от "Розовата къща", в един откровен разговор без излишна напудреност и приповдигнатост, типично в стила на Unplugged събитията.

Кога: На 11.11.2020 г. от 18.30

Къде: Online в страницата на Форум КЛЮЧ във Фейсбук

Юлия е известна сред приятелите си като човек, който „пуши много и псува много“ и е крайно време да започне „нормална работа“. Всичко това, въпреки че спря цигарите преди години, старае се да е мила и работи здраво... Проблемът е в приятелите, явно.
Иначе, най-общо казано, се занимава с наркотици и милиардите неуредици около тях. Раздавала е спринцовки по улиците, карала се е с политици и държавни хора, и изглежда се стреми да ги дразни на всяка цена.

За какво ще си говорим с госта ни в рамките на четвъртото издание на КЛЮЧ Unplugged?
- Откъде е тръгнала и как се е развил животът й до момента?
- Какво представлява Розовата къща?
- Какво прави и защо има нужда от хора като нея?
- Какво я провокира, какво я кара да се чувства горда и има ли нещо, за което съжалява?
- Как да не губим мотивацията си, когато всички изглежда сиво и песимистично?
Ще търсим отговори на всички тези въпроси заедно и ще се радваме ако имате предварителни въпроси, да ги зададете в събитието.

Водещ: Александър Куманов от Фондация "Четиридесет и две"
За тези от вас, които не са наясно какво се случва на КЛЮЧ Unplugged - това е импровизирано събитие под формата на интервю с поканен интересен гост. Забавно е и е отворено за въпроси от всички присъстващи онлайн. Опитваме се да покажем човека зад каузата, от плът и кръв.


Това събитие е част от проект "Каузи с глас и лице", реализиран от Фондация Дарик в партньорство с Фондация "Четиридесет и две" и с подкрепата на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по Фонд Активни граждани www.activecitizensfund.bg

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress