fbpx

С едно билетче за КЛЮЧ, получавате…

Д-р Рада Стаменкова, БАСП
март 7, 2016
Иван Брегов
март 10, 2016

С наближаването на всяко дългоочаквано събитие, от уста на уста започват да се предават няколко ключови въпроса, зададени с надъхано нетърпение. Подсигуряваме се, че сме запомнили правилната дата, питаме няколко пъти как се стига до уреченото място и между другото се сръгваме с лакът, ентусиазирани от предстоящото изживяване.

 • Нали беше на 9-ти Април?
 • А до Независим театър как се стигаше, казваш?
 • И ще можем да видим и някои от предишните КЛЮЧари?! Отново?!
 • Хей… а да не би билетите да са свършили?

Не! Спокойно, все още не са свършили! И не само, че не са, но тази година билетите не са просто билети. Те също имат силата да отключват врати и да предизвикват емоции, така както и самият Форум КЛЮЧ, като ви дават възможност едновременно да ни подкрепите и да вземете за себе си частица вълнение с тематика „КЛЮЧ“!

 1. Спонсорски билет 3KEY Rooms. Не, разбира се, че изборът именно тази Стая на загадките не е случаен. Спонсорският билет 3KEY Rooms ви дава възможността да отключите три неща:
 • Подкрепа.
 • Емоция.
 • Преживяване.

biletiКак? Билетът ви позволява да ни подкрепите като чрез него дарявате 100 лв. на Форум КЛЮЧ и възможността да усетите атмосферата и емоциите на Форум КЛЮЧ със запазено място за Вас и още 4-ма Ваши приятели. Вашият екип от 5-ма ще получи и незабравимо преживяване – ваучер за игра в Стаята на загадките „Детектива и Машината на времето“ на 3KEY Rooms. Заключени в изискания кабинет на Детектива ще имате само 60 минути да предизвикате логическото си мислене с редица интригуващи загадки и заплетени улики.

 1. Златен спонсорски билет. Чували сте изразът „Ех, благодаря, златен си!“. Е, няма да отричаме, че такава ще бъде реакцията ни ако закупите златен спонсорски билет за Форум КЛЮЧ. С него дарявате 20 лв. за събитието, а нашият екип забързано слага табелка „Резервирано“ на място на първа линия в залата на Независим театър и започва да подбира специални подаръци за Вас. Да, точно така, подаръцИ – един от нас и един от нашите спонсори.
 1. Спонсорски билет. С него дарявате 10 лв. за събитието и имате възможността да се радвате на запазено място в залата на първа линия от сектора. И… затаете дъх! Специален подарък от екипа на Форум КЛЮЧ.
 2. Спонсорски билет basic. 5-те лв., които дарявате на Форум КЛЮЧ с този спонсорски билет, Ви дават запазено място в залата на втора линия от сектора със запазени места.
 1. Не-спонсорска безплатната регистрация, която Ви дава улеснен достъп до залата от 12,30 ч. до 13,20 ч.

Да, билетите не са свършили. Нито емоциите. Нито нетърпението и очакванията за 9-ти Април. Нито усилията и ентусиазма на целия ни отдаден екип, който реализира събитието напълно доброволно – на хъс и мускули. Все пак, както Франк Синатра пее „Най – доброто предстои“, а ние упорито му пригласяме, защото сме напълно убедени, че с Вашата подкрепа ще имаме шанса да направим Форум КЛЮЧ при най – добрите възможни условия.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress