fbpx

София Гейм Найт 2023 – Ключ Unplugged с Хелиана Велинова

Quo Vadis/ Накъде отиваш – КЛЮЧ Unplugged с Тихомира Методиева – Тихич
септември 18, 2023
София Гейм Найт 2023 – КЛЮЧ Unplugged с Хелиана Велинова
октомври 26, 2023

Във вторник 24ти октомври, от 16 ч. отново онлайн в страниците на Форум КЛЮЧ и НПО портал ще ви запознаем с всичко около организацията на София Гейм Найт тази година. С нас ще е Хелиана Велинова, която години наред като истински Атлас повдига целия свят на рамене и почти сама организира цял нощен фестивал
От разговора ще научите:
- Какво представлява София Гейм Найт?
- Какви са позитивите на участието в онлайн и офлайн игри?
- Къде и как можете да се включите като участник?
- Кое я мотивира и как финансира дейността?
Ако имате въпроси и ги зададете под стрийма, ще отговорим на всеки от вас. А за активните отново ще има награди.Кога?

На 24 октомври от 16,00 ч.

Къде - онлайн?


Пряко в страницата на Форум КЛЮЧ


Пряко в страницата на НПО портал

‼ Ще отговорим и на максимално много от вашите въпроси в чата ‼

Внимание! Голямо ВНИМАНИЕ!!! За активни участници със задаване на въпроси и коментари под каналите за стрийм - ще има награди.

Очакваме Ви на живо или на страницата на Форум КЛЮЧ тук във Фейсбук @ForumKLYUCH и @NGOBG.INFO, където ще излъчваме на живо това издание на КЛЮЧ Unplugged.

Водещ: Александър Куманов от Фондация "Четиридесет и две"
За тези от вас, които не са наясно какво се случва на КЛЮЧ Unplugged - това е импровизирано събитие под формата на интервю с поканен интересен гост.
Забавно е и е отворено за въпроси от всички присъстващи онлайн. Опитваме се да покажем човека зад каузата, от плът и кръв.
Това събитие е част от проект "Какво можем заедно", реализиран от Фондация Дарик в партньорство с Фондация "Четиридесет и две" и НПО портал и с подкрепата на Фонд Активни граждани www.activecitizensfund.bg


Цялата отговорност за съдържанието на публикуваните епизоди се носи от Фондация Дарик и Фондация „Четиридесет и две“ и при никакви обстоятелства не може да се приема, че те отразяват официалното становище на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Оператора на Фонд Активни граждани България.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress