fbpx

Възможен ли е нормален живот на хора с психични проблеми? КЛЮЧ Unplugged с участието на Соня Вутова

Възможен ли е нормален живот на хора с психични проблеми? КЛЮЧ Unplugged с участието на Соня Вутова от Глобални инициативи в психиатрията
юни 7, 2023
Подкрепа за възрастни и самотни. КЛЮЧ Unplugged с участието на Мария Чепишева от Каритас Витания
юни 17, 2023

ТНа 12.06.2023 реализирахме този КЛЮЧ Unplugged като online излъчване в страницата на Форум КЛЮЧ и НПО портал . Наш гост бе Соня Вутова, координатор подкрепена заетост в Глобална инициатива в психиатрията.
Темата този път е свързана с това кои са работещите начини за подобряване на живота на хора с психично-здравни проблеми.

Говорим за:
✅ Възможен ли е адекватен живот за хора с психически проблеми?
✅ Кое се отразява най-добре при тях?
✅ Кой помага в такива случаи?
✅ Защо и как организации като ГИП заместват държавата в подпомагането на хора с психични проблеми и техните семейства
✅ и разбира се за мотивацията да напуснеш бизнес сектора и маркетинга, за да работиш в социално предприятие .
Правим този КЛЮЧ Unplugged с идеята да ви бъдем поне малко от полза, за да се ориентирате кое е правилно, кое - полезно и как бихме могли да бъдем едно малко по-нормално общество.
🎯 Отговори има много и различни, но ние избрахме да се съсредоточим върху тази тема през погледа на госта ни, който е с дългогодишен опит в една от малкото активни организации в областта на намаляването на вредите от употребата на наркотици. Но не, разговорът няма да бъде теоретичен и „научно звучащ“.
Събитието бе излъчено пряко във Фейсбук страниците на Форум КЛЮЧ и НПО портал.

Водещ: Александър Куманов от Фондация "Четиридесет и две"
За тези от вас, които не са наясно какво се случва на КЛЮЧ Unplugged - това е импровизирано събитие под формата на интервю с поканен интересен гост.
Забавно е и е отворено за въпроси от всички присъстващи онлайн. Опитваме се да покажем човека зад каузата, от плът и кръв.
Това събитие е част от проект "Какво можем заедно", реализиран от Фондация Дарик в партньорство с Фондация "Четиридесет и две" и НПО портал и с подкрепата на Фонд Активни граждани България www.activecitizensfund.bg
Цялата отговорност за съдържанието на публикуваните епизоди се носи от Фондация Дарик и Фондация „Четиридесет и две“ и при никакви обстоятелства не може да се приема, че те отразяват официалното становище на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Оператора на Фонд Активни граждани България.
Екипът зад това събитие бе:
Водещ: Александър Куманов от Фондация "Четиридесет и две"
Монтаж: Александър Куманов
Видеозаснемане и стрийминг: Радослава Митрова
Социални мрежи: Владимир Станков и Чавдар Островски
При подготовката на това събитие, екипът ни бе подпомогнат от доброволци към Фондация "Четиридесет и две" по линия на Европейски корпус за солидарност и програма Еразъм+. Изказаните мнения и тези в епизода не ангажират Европейската комисия и по никакъв начин не могат да се считат за позиция на ЕК или Програма Еразъм +.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress