fbpx

Възможен ли е нормален живот на хора с психични проблеми? КЛЮЧ Unplugged с участието на Соня Вутова от Глобални инициативи в психиатрията

Добавената стойност на един абонамент – КЛЮЧ Unplugged с участието на Людмил Спасов от НМД
май 26, 2023
Възможен ли е нормален живот на хора с психични проблеми? КЛЮЧ Unplugged с участието на Соня Вутова
юни 14, 2023

На 12.06.2023 от 16 ч. ще сме на online в страницата на Форум КЛЮЧ и НПО портал и ще излъчваме от Студио ЕЛА. Наш гост ще бъде Соня Вутова от Глобални инициативи в психиатрията.Кога?

На 12 юни от 16,00 ч.

Къде - онлайн?


Пряко в страницата на Форум КЛЮЧ

Пряко в страницата на НПО портал

unplugged-2023-06-fb

ℹ Ще говорим за:
✅ Възможен ли е адекватен живот за хора с психически проблеми?
✅ Кое се отразява най-добре при тях?
✅ Кой помага в такива случаи?
✅ Защо и как организации като ГИП заместват държавата в подпомагането на хора с психични проблеми и техните семейства
✅ и разбира се за мотивацията да напуснеш бизнес сектора и маркетинга, за да работиш в социално предприятие..
‼ Ще отговорим и на максимално много от вашите въпроси в чата ‼

Ще направим този КЛЮЧ Unplugged с идеята да ви бъдем поне малко от полза, за да се ориентирате кое е правилно, кое - полезно и как бихме могли да бъдем едно малко по-нормално общество.
🎯 Отговори има много и различни, но ние избрахме да се съсредоточим върху тази тема през погледа на госта ни, който е с лична история и опит. Но не, разговорът няма да бъде теоретичен и „научно звучащ“.
🔔 В една демокрация от хората зависи много, хората могат да вървят напред само ЗАЕДНО. Затова и ние се опитваме да намерим отговор на въпроса – Какво можем ЗАЕДНО. В този КЛЮЧ Unplugged ще се опитаме да се съсредоточим именно върху тази голяма картина.
‼ Внимание! Голямо ВНИМАНИЕ!!! За активни участници със задаване на въпроси и коментари по време на лайва - ще има награди.

Водещ: Александър Куманов от Фондация "Четиридесет и две"
За тези от вас, които не са наясно какво се случва на КЛЮЧ Unplugged - това е импровизирано събитие под формата на интервю с поканен интересен гост.
Забавно е и е отворено за въпроси от всички присъстващи онлайн. Опитваме се да покажем човека зад каузата, от плът и кръв.
Това събитие е част от проект "Какво можем заедно", реализиран от Фондация Дарик в партньорство с Фондация "Четиридесет и две" и НПО портал и с подкрепата на Фонд Активни граждани www.activecitizensfund.bg


Цялата отговорност за съдържанието на публикуваните епизоди се носи от Фондация Дарик и Фондация „Четиридесет и две“ и при никакви обстоятелства не може да се приема, че те отразяват официалното становище на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Оператора на Фонд Активни граждани България.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress