fbpx

Що е то „зелена“ общност? – Online: КЛЮЧ Unplugged на 12.05.2021

Кой вика в тишината – КЛЮЧ Unplugged представя Николай Стайков от Антикорупционнен фонд
май 6, 2021
Докато се готвим за КЛЮЧ Unplugged с Балин Балинов
май 11, 2021

Може би сте свикнали с това да ви представят хората, които се борят за промяна в обществото ни, в нещо като розова мъгла, в която супергерои спасяват света, децата, животните, борят се за всеобщото щастие. Такива събития има много и ние решихме да направим нещо различно, някак естествено и съвсем истинско.

На 12 май ви очакваме в страницата на Форум КЛЮЧ, за да ви запознаем по-отблизо с Балин Балинов от Greenpeace България

Кога: На 12.05.2021 г. от 19 ч.

Къде: Online в страницата на Форум КЛЮЧ във ФейсбукПовече за Greenpeace България можете да видите тук: https://www.greenpeace.org/bulgaria/

Ще търсим отговори на много въпроси за ролята на "зелените" организации в България, за смисъла да си част от тях, за стремежа да променяш като спасяваш и за мотивацията да напуснеш комфортната работа на водещ в популярна радиостанция, за да бъдеш част от всичко това.

Очакваме на страницата на Форум КЛЮЧ, където ще излъчваме на живо поредното онлайн издание на КЛЮЧ Unplugged.

Освен всичко в това издание на КЛЮЧ Unplugged ще ви представим и самия Балин Балинов, ще говорим и за онова, което го мотивира да продължава да се занимава с дейности, водещи до промяна в нагласите и действията на всеки един от нас.

Водещ: Александър Куманов от Фондация "Четиридесет и две"
За тези от вас, които не са наясно какво се случва на КЛЮЧ Unplugged - това е импровизирано събитие под формата на интервю с поканен интересен гост.
Забавно е и е отворено за въпроси от всички присъстващи онлайн. Опитваме се да покажем човека зад каузата, от плът и кръв.

Това събитие е част от проект "Каузи с глас и лице", реализиран от Фондация Дарик в партньорство с Фондация "Четиридесет и две" и с подкрепата на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по Фонд Активни граждани www.activecitizensfund.bg

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress