fbpx
Любен Георгиев
февруари 4, 2018
Майко мила
февруари 20, 2018
kluch-fb-lektori-lubo-q
Любомир Янчев, Изпълнителен директор на MClimate

Любомир Янчев разработва на 17 години първия си проект за интелигентен домашен иконом. Cтрастта му към програмирането се заражда още в училище и в последствие, печели редица научни състезания. На 20 годишна възраст  разработва устройството за умно управление на климатици  „Мелиса“ - начинание, което за три години прераства в цяла серия от  устройства за умен дом. Неговата технологична компания MClimate има офиси в четири държави и дистрибуторска мрежа в тридесет и две.

Любомир е бил лектор на TedX два пъти и е отличен в годишната класация на Forbes, 30 под 30.

Любо ще бъде "Момчето, което създаде Мелиса и кара домовете ви да помуняват" на сцената на Форум КЛЮЧ 'Щото така 2018. Темата му ще бъде "Важно е да имаш топки ;)". Елате и ще разберете повече за него и за останалите участници в събитието.

Билети:

За всички посетители със спонсорски билети и безплатни регистрации имаме по нещо насреща!

За тези от Вас, които са решили да ни подкрепят със спонсорски билет от 20 лв. - Запазено място и подарък от нашите спонсори и нас! Ама не какъв да е, а готин подарък!

logoTP

За онези, които са си взели спонсорски билет от 10 лв. ще има запазено място и подарък от Форум КЛЮЧ!

logoTP

За посетителите с Безплатна регистрация - осигурили сме достъп и за тях до залата от 12.00 ч. на 31/03/2018 и ще могат да заемат своите места по избор и без проблем (2/3 от местата в залата).
За всички останали без билети или регистрации - входът за Форум КЛЮЧ ще бъде отворен от 12.50 ч.Повече информация за всичко, което правим - на страницата ни във Facebook https://www.facebook.com/ForumKLYUCH/

Всичко за Форум КЛЮЧ 'Щото така! 2018 Вижте ТУК:

banner-fb-851x315

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress