fbpx
Любомир Янчев
февруари 14, 2018
Янита и Ива: Вълшебният ключ на един медицински клоун
март 2, 2018
kluch-fb-lektori-maikomila
Ние сме Красимира и Елисавета от Майко Мила! Създадохме сайта през април 2016 година с цел да дадем място на майките в България, където да намират облекчение и подкрепа, и което да им показва, че не са сами в това, през което минават. Защото майчинството за много жени е сериозен и тежък момент, в който се чувстват сами, неразбрани, укорявани, несигурни. Ние решихме да създадем онова място, където никой няма да ги упреква и където чрез авторски, лични истории, в 90% от случаите писани с доста чувство за хумор и самоирония, ще разберат, че проблемите им не са изолирани и много, много други жени са като тях.

Покрай смешните и забавните теми засягаме и сериозните - домашното насилие, следродилната депресия, хроничната умора, зависимостите. Говорим и за това колко е важно жените да са независими, образовани и да работят – това им дава възможност да имат избор в живота си и да взимат решения, особено в кризисни моменти.

Това обаче не ни беше достатъчно и издадохме и книга - Да оцелееш като родител, която радва и забавлява не една и две майки.

И това не ни стигаше, затова стартирахме и социална кауза в подкрепа на майки на деца с увреждания. Това е доста известното Оле Мале и кампанията "Търся втора работа", в която осигуряваме на майките платформа и места за продажба на нещата, които изработват сами с ръцете си - декорации, бижута, плетива, играчки. През 2018-та година ще разрастнем дейността с ОлеМале - предстои да започнем да организираме обучения за майки и колаборации с дизайнери, така че да предлагаме много висококачествени продукти.

Иначе и двете имаме и странични дейности. Елисавета цял живот е била предприемач и търговец, а в момента работи като копирайтър в рекламна агенция, а Красимира е била години наред редактор и главен редактор в онлайн медии, и в момента също се занимава и с копирайт.

Красимира и Елисавета ще бъдат "Оле мале" на сцената на Форум КЛЮЧ ‘Щото така 2018. Темата им ще бъде „Промяната идва, когато си помогнеш сам“. Елате и ще разберете повече за тях и за останалите участници в събитието.

Билети:

За всички посетители със спонсорски билети и безплатни регистрации имаме по нещо насреща!

За тези от Вас, които са решили да ни подкрепят със спонсорски билет от 20 лв. - Запазено място и подарък от нашите спонсори и нас! Ама не какъв да е, а готин подарък!

logoTP

За онези, които са си взели спонсорски билет от 10.00 лв. ще има запазено място и подарък от Форум КЛЮЧ!

logoTP

За посетителите с Безплатна регистрация - осигурили сме достъп и за тях до залата от 12.00 ч. на 31/03/2018 и ще могат да заемат своите места по избор и без проблем (2/3 от местата в залата).
За всички останали без билети или регистрации - входът за Форум КЛЮЧ ще бъде отворен от 12.50 ч.Повече информация за всичко, което правим - на страницата ни във Facebook https://www.facebook.com/ForumKLYUCH/

Всичко за Форум КЛЮЧ 'Щото така! 2018 Вижте ТУК:

banner-fb-851x315

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress