fbpx

Огнян Гъдуларов: Никога не е късно да тръгнеш по нов път

Вяра Николова
Вяра Николова от Материка
септември 1, 2014
Михаил Стефанов: Креативността
септември 1, 2014

Огнян Гъдуларов в последните 5 години е участвал в 6 международни проекта свързани със социална интеграция на младежи в неравностойно положение. В настоящия момент работи като международен обучител със специализация и опит в обучения в младежката сфера. Занимава се с интерактивно преподаване и екологично образование за деца. Обучава инструктори за работа с деца и младежи. Провежда обучения и оценка на обучители в сферата на Младежката работа и Неформалното образование.

От есента на 2011 г. Огнян приема поканата за участие в пула от обучители на SALTO EuroMed, целящ развитие на екип провеждащ международни тренинги в контекста на Евро-Средиземноморското сътрудничество и младежка работа. Общо за последните години е участвал в над 12 международни проекта свързани с неформално образование.

До момента е подготвил и провел 8 международни обучения по темите – „Социална интеграция”, „Преподаване на правата на детето през приказки и изкуство”, „Социално предприемачество и младежка безработица”, „Устойчива младежка работа”, „Устойчиво развитие и околна среда”, „Личностно развитие”

Оги Гъдуларов

Не е нужно да даваме 5 или 8 години от живота си, за да учим нещо, което не знаем за какво ни е. В рамките на половин до една година можем да развием компетенции във всяка една сфера и това да ни е достатъчно, за да се развием професионално! Никога не е късно да тръгнеш по нов път за професионална реализация! Всеки, който реши да тръгне по пътя на житейска реализация там, където иска, просто не бива да се колебае!

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress