fbpx
Оги Гъдуларов
Огнян Гъдуларов: Никога не е късно да тръгнеш по нов път
септември 1, 2014
Димана и Георги от Кино Космос
Колектив „Кино КОСМОС“, Пловдив
октомври 18, 2014

SONY DSC

Помните го от Първото издание на Форум КЛЮЧ, беше отдавна – 17 март 2012 г. в страхотната зала на УНСС. Мишо е онзи, който тогава вдигна на крака залата и запали ентусиазма на повече от 200 младежи, които го изпратиха с аплодисменти.

Понастоящем той е ПР на Кампания А21, която e глобална неправителствена организация, която се бори с една от най-големите несправедливости на нашето време – трафикът на хора.

Мишо е един от най-креативните хора, които сме срещали в сектора на НПО, от години прави успешни ПР кампании и дейности, които са не само запомнящи се, но и иновативни, интересни и най-вече предизвикват хората да следват каузи и идеи!

Мишо Стефанов

Ние сме креативни, няма нужда да ставаме такива, ние сме родени, създадени креативни. Ние имаме капацитета за раждане на нови идеи, на нови неща. Трябва да откриете вашето нещо, вашия процес, някоя активна занимателна дейност, която ще позволи на вашите идеи да се появят. Записвай идеите си, направи си списък. Ако вече не можете на една проста салфетка да генерирате нова идея, няма да можете и с най-сложния компютър на света, защото идеите и креативността са в главата, не са в салфетките, не в химикалите с които пишете, не и в компютъра. Не забравяйте никога, че сте креативни.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress