fbpx

Следващият КЛЮЧ в София – 09 април 2016!

Юрий Вълковски: Промяната и гневът
декември 4, 2015
Форум КЛ10Ч Напук!
февруари 1, 2016

SONY DSC

IMG_3610_1През 2016 г. ще има отново КЛЮЧ в София. И това ще стане на 09 АПРИЛ. Запазете си датата, отново е събота и отново ще бъде на познатото Ви място – Независим (бивш Модерен) театър.

Това ще е десети КЛЮЧ и като за такъв юбилей няма как да не Ви предложим едно още по-интересно и уникално събитие! Подробности за всичко това ще публикуваме тук, а и за да не ни пропуснете цялата информация ще минава регулярно и през Facebook страниците на Форум КЛЮЧ и 42 training.

Юбилеят си е юбилей! За последните 9 КЛЮЧа през сцената ни минаха 76 вдъхновители, IMG_0388_1те говориха пред общо над 2 600 посетители на живо и още толкова, които ни гледаха през live stream от цяла Европа. С нас бяха и все още са неоценими партньори като Кариерните центрове на СУ и УНСС,  Дарик радио, Кабината, Портала на НПО – NGOBG.INFO, Интерграл Образователни програми, MakeThem и още много други.

С тяхна помощ, а и с помощта на много нови партньори на 09 АПРИЛ 2015 г. ще Ви предложим за пореден път един КЛЮЧ, за който ще си заслужава да се говори, споделя и помни.

Всеки, който желае да ни подпомогне, може да ни намери на info@42training.org!

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress