fbpx

Станислав Додов за Петър и Петър

Бойко Благоев на Форум КЛЮЧ-ПЛЮС
Бойко Благоев на Форум КЛЮЧ
април 8, 2014
Вяра Николова
Вяра Николова от Материка
септември 1, 2014

Завършил Неформално образование в Софийския университет и понастоящем част от екипа на Национална мрежа за децата, Станислав Додов е прекарал почти целия си професионален опит в работата с и за децата и младите хора. Убеден е, че морализаторския тон, ужким универсалните формули и работенето за някого без неговото участие в работенето не са адекватни за никое усилие в социалния свят и че това е двойно по-валидно, когато става дума за деца и млади хора. Пътят му досега показва, че когато им се даде пространство и подкрепа, младите са в състояние да изграждат цели светове. Надява се, че повече хора ще започнат да признават тази им способност, както е и сигурен, че Форум КЛЮЧ е чудесна платформа за целта.

На Форум КЛЮЧ, Варна Innowave Станислав представи идеята зад младежката секция на Национална мрежа за децата – Мегафон.

Станислав ДодовБеше по-скоро въпрос на време, а не въпрос на „дали“ такава една организация (Национална мрежа за децата“ да си създаде такава група, младежка група. Мегафон е начинът, всички тези млади хора, с които имаме контакт, било то като доброволци, или като „клиенти“ на организацията да кажат какво мислят и ако можем да направим така, че да действат спрямо това, което мислят. Това е едната функция, а другата е – да има адекватно, подчертавам адекватно, представителство в рамките на нашата мрежа. 

В момента Мегафон включва има-няма 100 млади хора от петнадесеттина града в страната, разбира се на различни години. Така или иначе всеки е допринесъл по свой начин…

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress