fbpx
Деян Петров на Форум КЛЮЧ
март 15, 2014
Станислав Додов
Станислав Додов за Петър и Петър
септември 1, 2014

Бойко е съосновател на сдружение Фрий София Тур, което организира безплатните пешеходни обиколки на София (Free Sofia Tour), Пловдив (Free Plovdiv Tour) и Варна (Free Varna Tour) и част от борда на сдружение Тук-Там, което обединява българи с опит и образование в чужбина.

В момента Бойко е част от екипа на представителството на ЕК в България, но по време на Форум КЛЮЧ, Плюс, март 2013 г. все още развиваше основно инициативи за и от млади хора в България.

Ето малка част от неговото представяне:

Бойко Благоев на КЛЮЧ #НапукНяма професия НПО. В една неправителствена организация ги има, или би трябвало да ги има, всички неща, които ги има в държавните институции и в един бизнес, например. Но много често в НПО се налага всеки да прави всичко. Аз смятам, че това не трябва да е така и трябва да се стремим към някакъв тип специализация. По-малко мултитаскинг и повече монотаскинг. Т.е. всеки да прави това, от което разбира. Защото обикновено да се занимаваш със всичко е полезно, говори се за ренесансов човек, да знаеш от всичко по малко, но всъщност това е полезно основно за личностното ти развитие… Точно за това НПОтата са много полезни за личностното развитие. Но аз не смятам, че това е полезно за развитието на организацията. 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress