fbpx
Димана и Георги от Кино Космос
Колектив „Кино КОСМОС“, Пловдив
октомври 18, 2014
Павел Кунчев на Форум КЛЮЧ
април 18, 2015

Том Хигинс е професионален банкер, инвеститор и предприемач, който живее и работи в България от над 20 години. В момента Том е Изпълнителен директор на Ятото (www.yatoto.com), където развива концепцията за “възобновяемите реклами” – реклами, които помагат на рекламодателите да инвестират обратно в обществото. Том е и партньор в Empower Capital – фонд, който управлява 16 милиона евро, финансирани по програмата JEREMIE на Европейския инвестиционен фонд. В миналото Том е бил партньор в Axxess Capital, Главен инвестиционен директор на Българо-американския инвестиционен фонд и Изпълнителен директор в Българо-американската кредитна банка. Той има редица инвестиции в различни онлайн компании и заема значителни лидерски позиции в българското бизнес общество.

Том участва на Форум КЛЮЧ през октомври 2014 г., ето част от това, което каза той:

Том Хигинс от ЯтотоПреди да започна, трябва да ви кажа, че трябва да говоря български днес. А това не е моят език. Но организаторите ми казаха, че би било по-добре. Затова, съжалявам, но трябва да ви измъча някакво време. Аз съм тук днес не само като някакъв гуру или някакъв всезнайко, а само искам да споделя моя опит и да ви кажа няколко неща, които аз бих искал да знаех, когато бях на вашата възраст.

Днес моята презентация има три части. Първата е за това как и защо дойдох в България и какво съм правил тук за последните 20 години. Втората е за нашия нов проект – Ятото. Това е едно социално предприятие. Ще дам и малко съвети. 

Но нека започнем от началото. Пристигнах деветдесет и трета година…

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress