fbpx

На първа линия в Турция и последна в България. КЛЮЧ Unplugged с Димитър Христов, пещерен спасител

Защитата на ценности и принципи – КЛЮЧ Unplugged с участието на Кристиян Юлзари, журналист
февруари 15, 2023
На първа линия в Турция и последна в България. КЛЮЧ Unplugged с Димитър Христов, пещерен спасител
март 13, 2023

На 09.03.2023 от 19 ч. ще сме на живо в ᗪᗩᗪᗩ ᗷᗩᖇ на улица Георги Бенковски 10 в София и ще излъчваме също така и online в страницата на Форум КЛЮЧ и НПО портал. Наш гост ще бъде един от хората, които зарязаха всичко и се включиха в спасителната операция в Турция след земетресенията наскоро.Кога?

На 09 март от 19,00 ч.

Къде - на живо?

Къде - онлайн?


Пряко в страницата на Форум КЛЮЧ


Пряко в страницата на НПО портал

Темата този път ще е свързана със спасяването на човешки живот от хора, които правят това напълно доброволно, от сърце и често напук на държавата ни. Димитър ще е с нас в качеството си на един от неформалните лидери на български доброволчески екип, включил се в претърсването на руините в съсипаните турски градове.
ℹ Ще говорим за:
✅ Какво го е накарало да се занимава с пещерно спасяване, ще разкажем и за случаи, в които той и колегите му са имали възможността да помогнат;
✅ Липсващия закон за доброволчеството и как хора, които искат да помагат в спешни ситуации са поставени пред избор между това и собствената си работа;
✅ Отношението на хората в Турция към българските спасители и за едни двама германски граждани, „осиновени“ от българската група;
✅ За отношнението на българската държава, наградите, които се дават впоследствие, но и липсващата подкрепа на време;
✅ и разбира се за мотивацията да бъдеш себе си и да помагаш често напук.
‼ Ще отговорим и на максимално много от вашите въпроси в чата ‼

Внимание! Голямо ВНИМАНИЕ!!! За активни участници със задаване на въпроси и коментари на живо в ᗪᗩᗪᗩ ᗷᗩᖇ или като коментари под каналите за стрийм - ще има награди.

Очакваме Ви на живо или на страницата на Форум КЛЮЧ тук във Фейсбук @ForumKLYUCH и @NGOBG.INFO, където ще излъчваме на живо това издание на КЛЮЧ Unplugged.

Водещ: Александър Куманов от Фондация "Четиридесет и две"
За тези от вас, които не са наясно какво се случва на КЛЮЧ Unplugged - това е импровизирано събитие под формата на интервю с поканен интересен гост.
Забавно е и е отворено за въпроси от всички присъстващи онлайн. Опитваме се да покажем човека зад каузата, от плът и кръв.
Това събитие е част от проект "Какво можем заедно", реализиран от Фондация Дарик в партньорство с Фондация "Четиридесет и две" и НПО портал и с подкрепата на Фонд Активни граждани www.activecitizensfund.bg


Цялата отговорност за съдържанието на публикуваните епизоди се носи от Фондация Дарик и Фондация „Четиридесет и две“ и при никакви обстоятелства не може да се приема, че те отразяват официалното становище на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Оператора на Фонд Активни граждани България.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress