fbpx
Достъп до залата на 18.10.2014
октомври 15, 2014
Форум КЛЮЧ ще бъде адаптиран за хора с увреден слух
март 25, 2015

kabinata_logoДруго си е на живо! Но, ако все пак не можете да бъдете в залата, Форум КЛЮЧ отново ще се излъчва в интернет. Този път стриймингът ще бъде организиран благодарение на любезното съдействие на Кабината, най-голямата фирма за онлайн обучения и НПО портала.ngo_logo_web

Гледайте ни на живо през канала на Кабината! Започваме в 11,00 ч. на 18.10.2014 г.

Форум КЛЮЧ е МЯСТОТО ЗА СРЕЩА НА ХОРА, КОИТО ИСКАТ И ПРОМЕНЯТ СВЕТА ОКОЛО СЕБЕ СИ

През последните три години екипът на Форум КЛЮЧ с изключителен ентусиазъм и положителен заряд дава сцена на хора и организации, които носят промяната или вече я случват – за света около себе си, за обществото като цяло или за целия свят. Това са положителни примери на хора, които вдъхновяват, мотивират и дават кураж на участниците в залите да намерят своята кауза, да се престрашат и да действат, да направят решителната крачка в посока на промяната, за която мечтаят.

В осмото издание екипът на форум КЛЮЧ на 18 октомври отново ще представи на сцената на Модерен театър в София 9 емблематични и вдъхновяващи личности, които заразяват с добрия си пример и желанието да успех на каузата, зад която застават. Сред тях са Томас Хигинс от Ятото, Албена Алексиева от фондация „Очи на четири лапи”, момчетата от 140 идеи, Ирена Даскалова от Enjoy Sofia, Ива Попова от сдружение „Ортосия” село Бачево, както и част от екипа на кино Космос в Пловдив. Ще можем да се вдъхновим и от личния пример на Даниел, който е израснал в SOS детско селище и мисли алтернативни начини за популяризиране на каузата си. Подобаващо място е отредено и за представители на Академия КЛЮЧ – проект, който се развива и дава видими резултати на базата на дейността на форум КЛЮЧ. Форумът ще бъде открит от Ива Дойчинова – поканена за специален вдъхновител за всички в залата.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress