fbpx

На 31 март ще бъдем в Модерен театър. От 13.00 ч.

Димитър Горанов: Животът е толкова гаден, колкото го оставим да бъде
март 5, 2018
Номинации за Форум КЛЮЧ 2019 – затворени
юли 4, 2018

Към сайта на събитието оттук – http://forum-klyuch.info/upcoming/

На 31 март ще бъдем в Модерен театър. От 13.00 ч. За дванадесети пореден път ще покажем хора и каузи, които не противопоставят, не разграждат, а изграждат. Изграждат онова, което всеки от нас иска да види живо и истинско около себе си, а именно – общности.

България има нужда от добри новини, но те не са особено застъпени там, където новините живеят – а именно в медиите. Ето защо Форум КЛЮЧ дава сцена на тези хора, за които си заслужава да се чуе, тези, които правят нещата именно ‘Щото така! И го правим с удоволствието, с което ни зареждат срещите с бъдещите КЛЮЧари. Те дават смисъл и вяра, че не всичко е втори лифт, трети вестник, пета концесия, павета на Дондуков, клетка за лъвчета в зоопарка в Пазарджик, феодални кметове и т.н.

Изворът на това споделяне са очите на всеки от поканените за участие хора. Потокът на вдъхновението е усмивката на всеки посетител в залата. Спойката на всичко до тук е доверието, видимо през всяка минута от събитието – онази симбиоза между хора на сцената, хора в залата, каузьори във фоайето, партньори с чист и прозрачен бизнес, идеята да си част от едно цяло, което ти дава крила.

Още през месец май 2017 попитахме аудиторията си за идеи за лектори. В края на октомври вече имахме над 70 номинации. От тях екипът ни избра 8 и в момента интензивно работим за това, представянията на бъдещите КЛЮЧари да бъдат на ниво. Ниво, което постигнахме с опит от 7 години организиране на събития и работа с презентатори, учене от грешки – Да, не всички презентации в предходните КЛЮЧове са перфектни, но във всяка една има много смисъл, топлина, лично отношение и емоция.

За този КЛЮЧ ще извадим пред публиката си именно това, ще го опаковаме в доверие и ще го поднесем на аудиторията. В момента екипът ни работи с всеки от бъдещите КЛЮЧари за перфектното представяне – една менторска програма, която се базира на над 200 вече възможности да се учим от пробата и грешката. Научените уроци ще направят това събитие още по-добро – ще чуете истории, а не презентации, ще видите спектакъл, а не просто говорене, ще бъде динамично, но не прекалено, ще бъде мотивиращо, но не „пресолено“. Ще бъде истинско – щото така!

Ще си говорим за общности, доброволчество, социално предприемачество, професии с кауза, младежка култура, образование и бизнес. И ще докажем, че „презентациите“ в НПО сектора могат да са истински мотивиращи, запалващи, а не уморяващи.Форум КЛЮЧ се реализира от нас за вас – можете да участвате като си вземете някой от спонсорските ни билети, или просто се регистрирате безплатно през сайта ни – www.forum-klyuch.info/upcoming.

Възползвайте се! А, ако не можете да дойдете, но все пак искате да ни подкрепите, можете да го направите оттук: https://www.patreon.com/forumklyuch и ще ви покажем, че доверието ви няма да е просто – ‘Щото така!

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress